Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE 
sa obilaskom Hercegovacke Gracanice  
NOVOGODISNJE PUTOVANJE 2024. 
fakultativni izleti MOSTAR – Manastir TVRDOS – DUBROVNIK 

TERMIN
5 DANA / 2 NOĆENJA
USLUGASMESTAJCENA PAKETA PO OSOBI
30.12.-03.01.2024.2 NOCENJA SA
DORUCKOM
Htl ACIMOVIC 3* Grad Trebinje85€
Cena paketa je sa polaskom iz:
Kraljeva, Čačka i Užica
Doplata za transfere iz drugih gradova
Iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 13€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje (transfer do Kraljeva) 10€, Nisa (transfer do Kraljeva) 20 €.
Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Mostar 20€ (minimum 25 putnika), cena za decu 10€ 
- Manastir Tvrdoš, 5€ (minimum 25 putnika) 
- Dubrovnik 20€ 

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata 25€ 
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm, maksimalna  težina prtljaga je 20 kg. 
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30€ - ISKLJUCIVO NA UPIT 
- Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu 3* - 25€ - ISKLJUCIVO NA UPIT 
OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO-30.12.2023. 
Polazak iz Kraljeva oko 22.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima. Putnici ce biti obavesteni o detaljima polaska dva dana pre puta. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima  radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - TREBINJE-31.12.2023. 
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovačke Gračanice ( po  želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad  Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen  Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike,  obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do  Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira 
koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme za individualnu  proslavu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje. 

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE-01.01.2024. 
Kasni doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat  po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi  zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za individualnu  reprizu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje. 

4. DAN – TREBINJE-DUBROVNIK-KRALJEVO 02.01.2024. 
Kasni doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika sa lokalnim vodicem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Trebinje i nakon kraće pauze polaza  za Srbiju u popodnevnim časovima. 

5.DAN-KRALJEVO 03.01.2024. 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim  prelazima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070