Sun Beach Agia Triada

Agia Triada, Solunska regija

Opis destinacije

PEREA i AGIA TRIADA – Pripadaju Solunskoj regiji letovališta, udaljeni samo 20 km od centra Soluna, u okviru solunskog zaliva, severno od poluostrva Halkidikija, i od prvog “prsta” Kasandra, nalaze se poznata letovališta Perea i Agia Triada koja su međusobno povezana uređenim šetalištem i predivnom peščanom plažom. U svojoj ponudi letovanja izdvajaju se dva hotela Santa beach i Sun beach koji svojim kvalitetom pružaju turistima lep i ugodan odmor. Do Soluna se može stići redovnim avio linijama iz Beograda, organizovanim autobuskim ili mini bus prevozom ili pak, vrlo jednostavno, i u sopstvenoj režiji. Oblast Perea i Agia Triade karakteriše bistro more, a njegova čistoća je nagrađena sa čuvenom evropskom nagradom plava zastavica i kao takva predstavlja dobar izbor za letovanje u Grčkoj. Na rivijeri Perea i Agia Triada, pored kvalitetnih hotela i apartmana ponudu upotpunjuje mnoštvo kafića, restorana i taverni koje se prostiru duž peščane obale, nudeći gostima vrhunske specijalitete grčke kuhinje, svežu ribu i čuvena grčka vina, kao i dobru zabavu i provod u večernjim satima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Sun Beach se nalazi u solunskoj regiji, u poznatom mestu Agia Triada. Nalazi se na 200 m od peščane plaže, od centra mesta udaljen je oko 300 m, a od samog grada Soluna 28 km. Hotel Sun Beach pruža mogućnost za lep porodični odmor u solunskog regiji.
Sobe: Hotel Sun Beach u svom sastavu ima 122 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze standardne sobe (oko 20 m2) i svaka poseduje kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i balkon.
Hotelski sadržaj: Hotel Sun Beach u svom sastavu poseduje restoran gde se u prijatnom ambijentu služe raznovrsni gastronomski specijaliteti, dok se u baru pored bazena gosti mogu osvežiti hladnim bezalkoholnim i alkoholnim pićima. Od dodatnih sadržajahotel Sun Beach ima internet centar, servis za pranje veša, rent a car, doktora na upit i parking.
Sport i zabava: Hotel Sun Beach poseduje spoljašnji bazen sa đakuzijem gde gosti hotela mogu da se relaksiraju i opuste u komfornim ležaljkama uz omiljeno piće dok u pozadini ide lagana muzika. Sa ponosom hotel Sun Beach ističe organizaciju mnogobrojnih poslovnih događaja ali i najlepših događaja u životima mladih, posebno venčanja, u mesecima kada nije visoka sezona.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.