Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Hurgada, Egipat

već od 0€

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Oprema

  • Bazen
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Položaj: Hotel se nalazi u El Mamsha delu hurgade, na 5 km udaljenosti od centra Sakale, a od aerodroma U hurgadi je udaljen oko 4 km.

Plaža:  Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži duzine 400 metara. Jedan deo je sa koralima i pogodan je ljubiteljima podvodnog sveta, a veci deo je kupalisna zona, sa ležaljkama i suncobranima. 

Sadržaj: Hotel raspolaže sa većim brojem restorana i barova, bazenima za decu i odrasle, dečijim klubom, fitnes centrom, teretanom, jacuzzijem, Wi-Fi internetom, a uz doplatu i SPA centar, saunu, bazen sa slanom vodom, masaže, ronilački klub i aqua centar, terene za golf, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, room service, internet café, banka, frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša, loptice za golf.
 
Smeštaj: Hotel ima 388 smeštajnih jedinica i većina ih je sa pogledom na more. 
Deluxe Sea View sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni lezaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim lezajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj) i imaju kupatilo (kada/tuš), klimu, SAT TV, mini bar, sef, aparat za čaj i kafu, fen za kosu, balkon/terasa, a uz doplatu, na licu mesta, telefon i room service.
Family sobe su opremljene kao i deluxe sobe ali su nešto prostranije.

Usluga: All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
All Inclusive (sve uključeno) u glavnom restoranu na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto): doručak  od 07:00 do 10:30 / ručak od 13:00 do15:00 / večera od 18:30 do 22:30 / užina od 09:00 do 18:00. Lokalna bezalkoholna i alkoholna pića od 09:00 do 18:00 u baru na plaži i bazenu, kao i u lobby baru od 10:00 do 23:00. AI koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u konzervi, sveže voćne sokove, sobnu uslugu i sve gore nepomenuto. 
A la Carte restorani uz rezervaciju i doplatu, na licu mesta. U glavnom restoranu kao i u a la cart restoranima nije moguce ući u papučama, kupaćem kostimu i mokroj odeći. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Napomena: Gosti koji imaju uplaćenu uslugu all inclusive mogu besplatno koristiti aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic, koji se nalazi preko puta ulice. Gostima su takođe na raspolaganju jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju, časovi golfa, jedrenja i surfinga.
1. dan BEOGRAD - HURGADA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona kod agencije. (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za pasošku kontrolu. Let SM 388 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Beograda 05:30, po lokalnom vremenu. Prevoz avionom na relaciji Beograd - Hurgada (let traje oko 3 sata  i 30 minuta). Planirano vreme sletanja na aerodrom u Hurgadi u 10:00, po lokalnom vremenu. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
2. dan. - 6. dan HURGADA Smeštaj u Hurgadi je na bazi 6 / 9 / 10 / 13 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...
7. / 10. / 11. / 14. dan HURGADA Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom.
8. / 11. / 12. / 15.dan HURGADA - BEOGRAD Transfer na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Let SM 387 (Air Cairo). Planirano vreme poletanja iz Hurgade 02:00, po lokalnom vremenu. Let do Beograda. Planirano vreme sletanja u Beograd 04.30, po lokalnom vremenu. Kraj programa.
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Polasci iz Kraljeva

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Egipat i Turska

2020 / 2021