Sarajevo sa posetom Višegradu

Sarajevo, BiH

već od 49€

Opis destinacije

Asocijacija na ovaj grad sa najvećim srcem na Balkanu, obično su muzika i raja. Behar što je jednom Bosnom probeharao, Miljacka što tiho teče, i uvek isto pitanje, jel Sarajevo gdje je nekad bilo... A onda Terbević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke... Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN: 19.06-20.06. 2021. GODINE
24.07 -25.07.2021. GODINE
21.08-22.08.2021. GODINE

CENA ARANŽMANA: 35€

Polazak iz Kraljeva, Čačka i Užica
DOPLATA za polaske iz: Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva)10€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 7€, Vrnjačke Banja (transfer do Kraljeva) 5€. *Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

ARANŽMAN OBUHVATA:
· autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
· smeštaj u hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto)
· obilaske prema programu putovanja
· usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
· troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-individualne troškove
-fakultatitve izlete
-meĎunarodno zdravstveno osiguranje

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- fakultativna poseta vrelu Bosne (min.25 pax) sa uključenom ulaznicom – 500 RSD
- fakultativni izlet do Mostara (min.25 pax) - 15 €
- Toranj “AVAZ” ( cena obuhvata uslugu vodiča, ulaznicu i prevoz do tornja) (min.25 pax) – 500 RSD
Hotel BOB 3* Nalazi se u samom središtu prirode, u neposrednoj blizini Spomen parka Vraca, na samo par minuta vožnje od centra Sarajeva. Sve sobe su opremljene sa LCD TV-om, klima ureĎajem, telefonom, besplatnim Internetom, fenom, kao i sa svom potrebnom hotelskom kozmetikom… https://bobexclusive.com/

Hotel Hollywood 4* Nalazi se na Ilidži, zelenoj oazi Sarajeva, u blizini MeĎunarodnog aerodroma Sarajevo. Blizu reke Bosne, redak dar prirode i niz administrativnih, poslovnih, zdravstvenih, kulturnih i sportskih objekata i institucija čine atraktivnim i univerzalnim smještajem hotela “Hollywood”. Hotel ima kapacitet 418 smeštajnih jedinica, structure 1/2 i 1/3. http://hotel-hollywood.ba
1.DAN ( 01.05. - SUBOTA) KRALJEVO - SARAJEVO
Polazak iz Kraljeva u 04:00h. Putovanje preko Čačka i Užica do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo. Slobodno vreme u gradu ili fakultativni odlazak na Vrelo Bosne. Nakon obilaska smeštaj u hotel Bob 3*. Nakon kratkog predaha u hotelu panoramsko razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća,Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Pešačka tura sa vodičem. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

2.DAN (02.05. – NEDELJA) SARAJEVO – MOSTAR (fakultativno) - SARAJEVO
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Sarajevu ili fakultativni odlazak za Mostar. U Mostaru ćemo posetiti graĎevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignuta je prije 1558.g. i po predanjima Stari most je sagraĎen po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak za Sarajevo. Noćenje.

3.DAN (03.05. – PONEDELJAK) SARAJEVO – VIŠEGRAD – KRALJEVO
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme u gradu ili fakultativni odlazak na toranj „AVAZ“. Uživanje u prelepom pogledu na grad, odakle se prave najlepše uspomene i fotografije kao razglednice. Ko želi nakon razgledanja ima vremena za opuštanje u zatvorenom restoranu/kafeu za opuštane i uživanje u pogledu uz kafu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju kraći predah u Višegradu, obilazak Andrićgrada i starog mosta. Nastavak puta prema Kraljevu. Dolazak oko ponoći. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.08.2021. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.