Paloma Perissia Side

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Paloma Perissia nalazi se u regiji Kumkoj, na blagom uzvišenju iznad privatne peščane plaže, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi u prelepom vrtu, neke sobe od plaže su  udaljene oko 200 m. Od centra Sidea udaljen je 3 km, a od aerodroma Antalija 70 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Perissia hotel pruža mogućnost za savršen odmor u regiji Side, renoviran je 2019. godine.


Sobe: Hotel Paloma Perissia modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 352 smeštajne jedinice podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, francuski balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Perissia hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana mediteranske, azijske kuhinje, kao i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara i noćni klub, od kojih neki služe pića tokom čitavog dana i noći. U svim restoranima i barovima gosti Paloma Perissia hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Perrisia  na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, internet cafe, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Perissia hotela nalaze 3 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji. Za goste Paloma Perissia hotela dva puta dnevno  organizovan je prevoz do aqua parka Palomaqua, novog i velikog aqua parka sa mnoštvom tobogana kako za decu tako i za odrasle. U ponudi hotela je i spa centar, koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju,  koji sadrži unutrašnji bazen, tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar, boćanje ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika,  joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Paloma Finesse Side hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba i dečijeg igrališta Paloma Perissia hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama, bilijarom, stonim tenisom i stonim fudbalom. Najmlađim gostima na raspolaganju su još mini disko i bioskop.  Od zabavnih aktivnosti Paloma Perissia hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle sa bogatim programom.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.