null
nullnull

Kontakt

036 315 340

062 315 342

065 833 62 92

062 315 342

kraljtravel@gmail.com

Cara Dušana 53-57, 36000 Kraljevo

Napulj

Italija - Napulj

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null

Informacije

Italija
Napulj

Ukupno noćenja

3

Ukupno dana

4
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
N A P U L J  
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: AVION, AVIO TAKSE +TRANSFER + SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA 4 DANA AVIONOM  

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
HOTEL 3 *
03. MajPROMO 629 €649€
Doplata za 1/1 sobu iznosi 180 € po osobi na cenu aranžmana
BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Avio-prevoz na relaciji Beograd-Napulj -Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, transfer (autobusom ili mini  busom u zavisnosti od broja putnika ) na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Napulju , smeštaj u u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim  ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta), na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Napulju , avio takse  65,47 € (20,62 € taksa Bgd aerodroma, 27,39 € taksa aerodroma Napulj, 4.48€ bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98€ naknada za unapređenje  vazdušnog saobraćaja republike Srbije i YR taksa koja trenutno iznosi 12 € - aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva). Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu), koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u  agenciji (takse su podložne promenama), obilaske prema programu putovanja, asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom ili hrvatskom jeziku,  troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji), individualne troškove i fakultativne izlete koji su u organizaciji inopartnerske agencije, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Napulj i (okolinu) - za hotele sa 3* - 4.5 € dnevno  po osobi, plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT. 
Deca do 1,99 godine plaćaju 50 € imaju besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju, NEMAJU mesto u avionu i autobusu, nemaju ishranu u hotelu. Deca od  2-12 godina po ovom programu ne ostvaruju popust. 

FAKULTATIVNI IZLETI: (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): pešačko razgledanje grada 15 € odrasli / 10 € deca do 12 god . Odlazak na razgledanje gradskim prevozom cena karte za prevoz nije ukjučena u cenu izleta. Pozitano i Amalfi 95 € odrasli / 85 € deca do 12 god € (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta, i radi se  isključvo na upit. Rezervacija uključuje prevoz minibusom i vodiča. Kapri i Sorento 120 € odrasli /110 € deca do 12 god (obavezna rezervacija i uplata u  dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta, i radi se isključvo na upit, ( cena uključuje povratnu  kartu brodom za Kapri, prevoz i vodiča), cena ne uključuje ulaznice za vožnju zičarom koje je moguće uzeti samo individualno na licu mesta . Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna  je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera