null
nullnull

Kontakt

036 315 340

062 315 342

065 833 62 92

062 315 342

kraljtravel@gmail.com

Cara Dušana 53-57, 36000 Kraljevo

Media One Hotel

UAE - Dubai

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

UAE
Dubai

Ukupno noćenja

0

Ukupno dana

0
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Ostalo
Položaj: Hotel se nalazi u Media City delu grada, na udaljenosti od oko 2 km od Dubai Marine, oko 2.5 km od Jumeirah plaže i The Walk šetališta, 4 km od Marina Mall i 6 km od Mall of Emirates tržnih centara. Najbliža metro stanica je udaljena oko 700 m od hotela. Aerodrom Dubai je udaljen oko 30 km od hotela.

Plaža: Hotelski shuttle bus besplatno vozi goste do Jumeirah javne plaže kao i do privatnog Peaches & Cream Beach Club-a, koji se nalazi na početku Palme. Ulaz u beach club je besplatan za goste hotela radnim danima dok se vikendom (petak, subota, nedelja) naplaćuje 150 AED (oko 25€) po osobi i danu - ovaj iznos je moguće iskoristiti na hranu i piće u klubu. U okviru kluba se nalaze restoran, kafić, bezen, tuševi i prodavnica. Za goste su obezbeđene ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu. Za dolazak vikendom, potrebno je izvršiti rezervaciju unapred na recepciji.

Smeštaj: Hotel ima 264 moderno uređene sobe.

Hip Room double sobe imaju bračni ležaj i stakleni zid od kupatila (maksimum 2 odrasle)

Hip Room twin imaju dva odvojena ležaja i zid od kupatila sa zatamnjenim staklom (maksimum 2 odrasle)

Svaka smeštajna jedinica ima: Kupatilo, sto i stolice, telefon, LCD TV sa satelitskim programima, sef, mini-bar (uz doplatu), aparat za kafu i čaj, Wi-Fi internet (besplatno).

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi, 3 restorana (Ciao Bella, Garden i Qwerty), CoCo bar pored bazena, veliki bazen (20m x 6m), teretana, sauna i parna sauna, sto za bilijar i stoni fudbal (uz doplatu) Wi-Fi internet (besplatno), menjačnica, parking, salon lepote, hemijsko čišćenje odeće.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion ili pun pansion.

Internet adresa: www.mediaonehotel.com