Magna Graecia Hotel

Dassia , Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mirnom delu grada, okružen zelenilom, udaljen samo 300 m od centra poznatog turističkog letovališta Dassia i 11 km od grada Krfa. Međunarodni aerodrom nalazi se na 12 km od hotela.

Plaža:
Najbliža šljunkovita plaža udaljena je oko 500 m od hotela. Ležaljke i suncobrani dostupni su uz doplatu na licu mesta.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, restoran, snek bar kraj bazena, kafić, lobi bar, besplatan parking, Wi-Fi internet, lift, otvoreni bazen, dečiji bazen, sauna i masaža (uz doplatu), bilijar, dečije igralište, usluga hemijskog čišćenja (uz doplatu), mini klub za decu, stoni tenis, teniski teren (uz doplatu).

Sobe:
Hotel ima ukupno 154 sobe i sve imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, telefon, mini bar, televizor, balkon. Wi-Fi internet konekciju moguće je dobiti na zahtev, uz doplatu. Hotel gostima nudi standardne i porodične sobe sa pogledom na vrt ili na more.Standardne sobe veličine su 22 m2, a gostima je na raspolaganju francuski ili dva standardna kreveta. Namenjene se za smeštaj dve do tri osobe, a treći krevet je pomoćni. Porodične sobe veličine su 34m2 i namenjene su za smeštaj 4 osobe – francuski krevet i dva standardna kreveta.

Usluga:
All inclusive – doručak, ručak i večera po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://magna-graecia.corfu.hotels-corfu.com

Napomena:
Hotel karakteriše jednostavan stil i kvalitetna usluga. Predstavlja idealan izbor za ekonomičan odmor i po našem mišljenju više odgovara kategoriji 3*.
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.