Lazuli Hotel Marsa Alam

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 15km od mesta El Quseir, oko 45km od Marse Alam i oko 150km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren u maju 2021. godine, zauzima površinu od 241.206m2. Arhitektura hotela je marokanska, uređen je moderno i u ponudi ima 264 smeštajne jedinice raspoređene u trospratne zgrade. Gostima su na raspolaganju brojni sportski i zabavni sadržaji. 

Za decu tu su dečiji klub, igralište, bazen sa toboganima. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dužine 1,6km sa pontonom dužine 220m. Upotreba suncobrana ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 264 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, ketler, sef.
Standardne sobe su veličine oko 48m2 i imaju pogled na baštu. 
Deluxe sobe su veličine oko 48m2 i imaju delimičan pogled na more.
Superior sobe su veličine oko 48m2 i imaju direktan pogled na more.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran La Ventana i a la carte restoran Casa Mia (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Astro Bar, Ole Bar, Laguna Bar, Maj Bar i Splash Bar. 

Plaća se: Casa Mia (besplatno jednom u toku boravka), Shisha Corner, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, usluga pranja i peglanja veša, limuzina, apoteka, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 5 bazena od kojih je jedan sa džakuzijem, jedan dečiji bazen, aqua park, odbojku, fudbal, zumbu, aerobik, latino plesove, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Masaže, frizerski salon, tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja: Turistička agencija sa Licencom OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Zimovanje

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.

Agencija nastupa u svojstvu posrednika (subagenta)
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070