Hotel Murite Club - B (Annex Building)

Bansko, Bugarska

Opis destinacije

Bansko - najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština. Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka "Pirin" i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Murite Club - B (Annex zgrada) se nalazi u mestu Razlog, 7 km od centra mesta Bansko, 8 km od gondole. Hotel se sastoji od 4 zgrade. Recepcija, restoran, spa centar i ostali sadržaji su u glavnoj zgradi, a sobe i apartmani mogu biti bilo gde u kompleksu.
 
Hotelska ponuda:
lift, restoran, vinoteka, bar, lobi bar sa kaminom, wi-fi internet, spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, masaže, fitnes, finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, đakuzi, room servis, igraonica, prodavnica, parking.

Besplatne usluge:
zatvoreni i otvoreni bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes, wi-fi internet kod recepcije, sef, skijašnica kod gondole, prevoz do gondole tokom dana, mini klub za decu, parking sa ograničenim brojem mesta. Svi sadržaji se nalaze u glavnoj zgradi Azalia.
 
Sobe i apartmani:
TV, telefon, sef, kupatilo, balkon. Većina soba i apartmana ima zajednički balkon.Neki apartmani mogu biti mezoneti.
 
Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela) ili All inclusive - sve uključeno (doručak, ručak, užina i večera - po hotelskim pravilima).

Napomena:
doplata za Novogodišnju večeru je obavezna. Doplata za Božićnu večeru nije obavezna. Deca 0-5,99 g. ne plaćaju ove večere, nemaju mesto ni obrok.
Kuvanje u apartmanima (samo u apartmanima) je moguće i doplaćuje se na licu mesta.

 
http://murite.bg/
http://www.muriteclubhotel.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021