Hotel Aliki

Nikiana, Lefkada

Opis destinacije

Lefkada je zeleno i planinsko ostrvo, deo Jonskog arhipelaga (Eptanisa – sedmoostrvlje na grčkom). Nalazi se između Krfa i Kefalonije. Svojom lepotom privlači desetine hiljada turista svake godine, ali je srećom ovo predivno ostrvo zadržalo svoju autentičnost i prirodno okruženje koje je i dalje netaknuto. Krase je prelepe peščane i šljunkovite plaže s kristalnom vodom. Lefkada koju zovu i Lefkas (iz starogrčkog) je četvrto po veličini jonsko ostrvo, posle Kefalonije, Krfa i Zakintosa. Ime je dobilo po belim liticama (lefko na grčkom znači belo). Ima površinu od 302,5 kvadratnih kilometara, obalu dužine 117 kilometara i oko 22.000 stanovnika. Lefkada je takođe arhipelag koga čine 24 veća i manja ostrva. Smeštena iznad Kefalonije i Itake, Lefkada je odvojena od kopna, tačnije od prefekture Etoloakarnanija, uskim kanalom. Plutajući most dužine 50 metara povezuju ostrvo sa kopnom. Most je pokretan i omogućava prolaz brodovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Aliki se nalazi nedaleko od mesta Nikiana, na istoku ostrva Lefkada. Hotel Aliki je smešten na uzvišenju odakle se pruža pogled na Jonsko more i okolna ostrva. Od plaže je hotel Aliki udaljen 100 m, a od centra mesta Nikiana 1 km. Aerodrom u Prevezi je udaljen 30 km od hotela.

Sobe: Sve sobe hotela Aliki su renovirane. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standardne sobe sa pogledom na more i vrt. Sve sobe hotela Aliki imaju kupatilo, TV, direktnu telefonskiu liniju, mini bar, internet pristup, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj:  Gostima hotela Aliki, na raspolaganju su restoran i bar. Wi-Fi internet  je dostupan u javnim prostorijama besplatno, kao i parking za goste. Od ostalih usluga u okviru hotela postoji servis za pranje i peglanje veša, kao i mogućnost iznajmljivanja automobila.

Sport i zabava: U okviru hotela Aliki se nalazi jedan spoljašnji bazen, a gosti mogu uživati u uređenoj bašti. Nadaleko od hotela nalazi se malo ribarsko mesto Nikiana. Malo, tradicionalno mesto Nikiana je mesto  gde turisti mogu uživati u šetnji i brojnim tavernama i barovima, a izletnički brodovi u sezoni polaze svakodnevno u obilazak okolnih ostrva kao sto su Skorpios i Meganisi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.