Hanioti Grand Otel

Hanioti, Kasandra

Opis destinacije

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Hanioti Grand Otel se nalazi u regiji Kasandra, u mestu Hanioti. Hotel Hanioti Grand Otel ima odličnu lokaciju, nalazi se na samoj peščanoj plaži i u blizini parka u Haniotiju. Hotel Hanioti Grand Otel ima dva krila, a renoviran je 2007. godine.

Sobe: Hotel Hanioti Grand Otel  ima ukupno  133 smeštajne jedinice u svom sastavu. U ponudi  turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe, standard sobe sa bočnim pogledom na more i standard sobe sa direktnim pogledom na more koje se nalaze u glavnoj zgradi. Takođe hotel ima i apartmane i junior suite. Apartmani se nalaze u annex zgradi i sastoje se od dve odvojene prostorije i malom kuhinjom. Junior suite apartmani se nalaze preko puta recepcije, sastoje se od dve odvojene spavaće sobe povezane vratima, jednim kupatilom i jednim balkonom.  Sve sobe hotela  Hanioti Grand Otel imaju kupatilo, fen, TV, mini frižider, klima uređaj i balkon. Doplata za krevetac za bebu je na upit i doplaćuje se na recepciji hotela  5e dnevno.

Napomena: Drugo dete do 6 godina deli krevet sa roditeljima.

Hotelski sadržaj: Hotel Hanioti Grand Otel pored glavnog restorana gde se polužuju pansionski obroci poseduje  bar na plaži i bar pored bazena. Od ostalih usluga gostima hotela Hanioti Grand Otel su na raspolaganju rent a car, menjačnica, TV sala, internet  kutak – doplata je 1e dnevno po uređaju, parking uz doplatu  15e dnevno,  sef na recepciji  1e dnevno, usluge pranja veša i usluge doktora na poziv. Takođe u blizini hotela se nalaze i mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Hanioti Grand Otel u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Komplet 2 ležaljke i suncobran koštaju  9e i plaćanje se vrši na recepciji hotela.  Od sportskih aktivnosti gosti hotela mogu da se bave pojedinim sportovima na vodi, stonim tenisom, a mogu koristiti i usluge masaža uz doplatu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.