Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 85€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, garancija su sigurno dobrog provoda.

Informacije

  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
21.10-25.10.2021. GODINE
10.11.-14.11.2021. GODINE
16.12.-20.12.2021. GODINE

5 DANA/ 2 NOĆENJA

AKCIJSKA CENA ARANŢMANA: 85 €

Polazak: Kraljevo, Preljina,Gornji Milanovac, Lajkovac, Lazarevac, Beograd

Transfer: Vrnjaĉka Banja, Krusevac, Trstenk, Kragujevac, Uzice, Pozega, Nis

DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 10€ (transfer do Kraljeva), Trstenika 7€, (transfer do Kraljeva) Vrnjačke Banja 5€ (transfer do Kraljeva), Uzice 10€ (transfer do Preljine), Pozega 5€ (transfer do Preljine).
*Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.
Doplata za polazak iz Nisa 15 € (transfer do Kraljeva). Minimum za realnizaciju 8 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽmAN NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice
- meĎunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
- individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Vožnja brodom Dunavom – 15€ (deca 10€-deca do 12godina)
- Sent Andreja - 10€ (deca 5 €-deca do 12 godina)
- Trzni centar CAMPONA – 5€ (ulaznica za Tropikarijum na licu mesta-10€)
- MaĎarsko veče u nacionalnom restoranu-ČARDA (sa večerom) – 25 € (deca 20€-deca do 12 godina)

DOPLATE:
- Doplata za 1/1 sobu je 50 €
*Hotel Millenium – se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SAT TV, mini bar, internet pristup i klima ureĎaj. Više informacija na www.hunguesthotels.hu/en/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium

*Hotel Zuglo - Ima dobar položaj u blizini autoputa M3 i sajma Hungexpo u Budimpešti. Udaljen je 500 metara od trga heroja i dobro je povezan gradskim prevozom sa centrom. Sadržaj hotela: Zatvoreni bazen, Ďakuzi, sauna, restoran, parking... Svaka soba ima klima ureĎaj, SATTV, kupatilo, minibar i internet pristup. Više informacija o hotelu na www.zuglohotel.hu

*Hotel Atlas - nalazi u centru grada u blizini stanice Köztársaság. Svaka soba ima kupatilo, telefon, TV, mini bar i klima ureĎaj. Više informacija o hotelu na www.atlashotelbudapest.com
1. DAN - KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva 21.00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN - BUDIMPEŠTA-KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno)
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrĎave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Dunavom uz nocno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje.

3. DAN – BUDIMPEŠTA-TRZNI CENTAR CAMPONA- (fakultativno)– ODLAZAK U ĈARDU- MAĐARSKO VEĈE (fakultativno)
Dorucak. Slobodno vreme ili mogućnost individualnog odlaska do Tropikarijuma, gde možete videti brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskih krajeva sveta. Na površini od više od 32.000 kvadratnih metara nalaze se stotine životinja u rekonstruisanom prirodnom staništu. Odlazak do poznatog tržnog centra Campona-fakultativno. Slobodne vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima fakultativni odlazak na Madjarsko veče u nacionalni resotran na večeru sa muzičkim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN – BUDIMPEŠTA-SENTANDREJA (fakultativno)
Dorucak. Izlazak iz hotela. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sentandreju. Mesto, koje  je nakon Velike Seobe Srba 1690, postalo političko i kulturno središte Srba u Habzburškoj monarhiji. Obilazak grada: Požarevačka crkva, Trg Vuka Karadžića, Blagoveštenska crkva, Esnafski Krst, Saborna Crkva, Krst kneza Lazara. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme za šetnju i obilazak grada.Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima.

5. DAN - KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.01.2022. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070