Beč

Beč, Austrija

već od 179€

Opis destinacije

BEČ – „GRAD MUZIKE” je glavni grad Austrije, razvio se kao keltsko naselje na obali Dunava i postao jedan od najvažnijih rimskih baza centralne Evrope. Jedan je od najlepših gradova u Evropi, podeljen je na 23 okruga i broji oko 1,5 miliona stanovnika. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Šenbrun, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMINI PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA CENA
30.12.2021 – 04.01.2022.3*199€179€

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) I ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €; KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15 €. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD. *Napomena za prevoz iz Novog Sada: Polazak je sa parkinga kod Lokomotive

Popusti i doplate:
- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 20 € (isključivo na upit)
- doplata za 1/1 sobu 100 €.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),
- smeštaj u hotelu na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto),
- smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge pratioca grupe,
- agencijske usluge.

Aranžman ne obuhvata:
- fakultativne programe,
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 401,00 dinara, od 19 do 70 godina 602,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.201,00 dinara.

Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Dunavski toranj - 20 € odrasli / 15 € deca; obilazak Badena - 10 € odrasli / 5 € deca; Šenbrun palata (Grand tura) - 30 € odrasli / 25 € deca – (OBEVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI) ; Obilazak Bratislave - 15 € odrasli / 10 € deca.
ARION CITY HOTEL 4* - Nalazi se u širem centru grada. Hotel je na liniji gradskog prevoza (linija 360 nalazi se 100m od hotela) kojim se stiže za 20tak minuta do centra grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, parking. Sobe su 1/1, 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Sobe imaju TWC, fen,TV,sef, telefon… Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje. Više informacija o hotelu na www.arion-cityhotel.com
EVENTHOTEL PYRAMIDE 4* - nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, kupatilo i klima uređaj. Više informacija o hotelu na www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
1. Dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 22:00h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća. Vožnja kroz Mađarsku i Austriju. Noćna vožnja.
2. Dan BEČ
Dolazak u Beč. Panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertnerstrasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. DOČEK NOVE 2022.GODINE. Noćenje.
3. Dan BEČ – BADEN – BEČ
Doručak. Slobodno prepodne za individualno razgledanje ili fakultativni obilazak Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. Nakon obilaska tornja fakultativni odlazak do banje Baden, u blizini Beča. Baden je poznat po termalnim izvorima još iz doba Rimljana. Danas predstavlja glavno odredište Bečlija u slobodno vreme. Mogu se videti palate bogatih Bečlija još iz doba Habzburgovaca, a poznat je i po jednom od najlepših parkova u Austriji – Kurparku gde se nalaze spomenici poznatim muzičarima kao što su Štraus, Mocart i Betoven. Povratak u hotel. Noćenje.
4. Dan BEČ – ŠENBRUN – BEČ
Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). U kasnim popodnevnim časovima povratak u Beč. Slobodno vreme. Noćenje.
5. Dan BEČ – BRATISLAVA - BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme u centru grada do polaska ili mogućnost fakultativnog odlaska za Bratislavu. Obilazak Bratislave: Tvrđava, Palata Grasalkovič, Jevrejski kvart, katedrala Sv.Martina, šetnja starim delom grada. Povratak za Srbiju u popodnevnim časovima. Putovanje kroz Mađarsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
6. Dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutranjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana do 20.04.2022. godine
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Express

PLN

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Egipat

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.
Obaveze  pridržavanja opštih mera prevencije https://www.batut.org.rs/index.php?content=2070