Annabelle Beach Resort

Anisaras, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Annabelle Beach se nalazi u mestu Anisaras u neposrednoj blizini popularnog i živopisnog odmarališta Hersonisos, na peščano-šljunkovitoj plaži koja je nagrađena Plavom zastavicom zbog kristalno čiste vode.Od aerodroma Heraklion je udaljen 22 km.

Sobe: Hotel Annabelle Beach je stilski kompleks bungalova,dizajniranih u egejsko arhitektonskom stilu, smešten u prostrano uređenim terenima i prelepim baštama koje nude egzotičnu atmosferu. Naselje se sastoji iz 262 sobe u stilu bungalova,2 vip apartmana i 3 vile, sve uređene po najvišim standardima, nudeći  udobnost za nezaboravan boravak. Svaka soba poseduje klima uređaj, kupatilo, fen, TV, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, wi fi , balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: u sastavu hotela Annabelle Beach je glavni restoran sa panoramskim pogledom na more, gde se služe pansionski obroci. Gostima hotela je na raspolaganju  i a la carte restoran uz plažu.Za zadovoljstvo gostiju je zaduženo osoblje koje nudi veliki broj osvežavajućih koktela u 3 različita bara, gde gosti mogu i jednom nedeljeno da uživaju u muzici uživo.

Sport i zabava : U sastavu hotela Annabelle Beach su na raspolaganju 2 glavna bazena. Za najmlađe goste hotela je na rapolaganju  dečiji bazen,soba za igru i dečije igralište. U ponudi hotela je i spa centar sa nekoliko programa masaže i kozmetičkih usluga. Za dnevne aktivnost gosti hotela mogu da koriste I salu za fitnes. Gostima hotel Annabelle Beach je dostupan i mini market, suvenirnica, zlatara i butik koji pokriva sve osnovne usluge. Ljubitelji  aktivnog odmora mogu da uživaju u sportovima na vodi,bilijaru, stonom tenisu i video igricama. U hotelu  se tokom sezone organizuju animacioni programi koji uključuju kurseve fitnesa I gimnastike, karaoke i druge mogućnosti zabave.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Polasci iz Kraljeva

Izleti i putovanja sa polaskom iz Kraljeva

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.